A mancsportal.hu
         
Magyar    English    Deutsch

Kezdőlap Összes állat Gazdikereső szuka kutyák Gazdikereső kan kutyák Gazdikereső cicák Gazdira találtunk Gyepmesteri telep állatai Hírek Adó 1% - Támogatás Örökbefogadás feltételei Adatlap létrehozása Galéria Kapcsolat A mancsportal.hu

Aktuális oldal megosztása

Látogatók

-

 

 

 

 

A mancsportal.hu oldal a cicám, Pettyeske emlékére készült 2012-ben.

Mancs portál

Maga a honlap egy magán kezdeményezés eredménye, a készítőnek és üzemeltetőnek nincs lehetősége és nem is szeretne adományokat fogadni. A felajánlásokkal kapcsolatban kérjük, keresse fel az Új Nap Egyesületet, akik köszönettel fogadnak minden segítséget.

Kedves Felhasználó!

Ha még nem ismeri az oldalt, kérjük, olvassa el az alábbiakat.

Minden funkció használata - beleértve a bejegyzések küldését is - teljesen INGYENES, nincsenek fizetős szolgáltatások, reklámokat, kéretlen leveleket sem küldünk.

Ez az oldal a gyöngyösi és környékbeli Heves megyei gazdikereső és elveszett állatokért jött létre, hogy igény szerint állatvédő szervezetek és magánszemélyek részére segítséget nyújtson a közvetítésben.

 

AZ OLDAL HASZNÁLATA

A létrehozásnál az egyik fő cél a könnyű használhatóság volt, ezért nincs szükség regisztrációra.

 

Böngészés

Az "Állatok" menüpontban lehet böngészni a jelenleg érvényes bejegyzések között, a lista különböző feltételek alapján szűrhető.

Minden bejegyzéshez legalább egy e-mail cím szerepel elérhetőségként. A publikus cím sem látható közvetlenül, mert az adatgyűjtő robotok elől rejtve van, de az " E-mail: Látható, kattintson ide! " felirat alatt többféleképp is elérhető.

A rejtett e-mail címek nem elérhetők, ilyenkor az " E-mail: Rejtett, üzenet küldéséhez kattintson ide! " feliratra kattintva, érvényes e-mail címet megadva küldhet személyes üzenetet a feladónak.

 

Bejegyzés küldése

Az oldal a gazdikereső és az elveszett állatokért jött létre, eladó állatokról készített bejegyzéseket nem fogadunk el.

A küldéshez szükséges adatok: faj, státusz, ivartalanított-e, település / hely, létező e-mail cím.

Az e-mail cím kizárólag a későbbi kapcsolattartáshoz szükséges, semmi más célra nem használjuk fel. Még a többi felhasználó elől is elrejthető, ebben az esetben az érdeklődők az oldal saját üzenetküldőjén keresztül tudnak kapcsolatba lépni a feladóval, az e-mail címét nem látják.

Küldés után a bejegyzést moderátorok ellenőrzik, csak az ő jóváhagyásuk után lesz látható a felhasználók számára, azért, hogy szándékos, nem az oldalra illő bejegyzés ne jelenhessen meg.

Küldés után a felhasználó egy e-mailt kap a további tudnivalókról. Ebben található a biztonsági érvényesítő link, illetve egy másik, amelyre rákattintva bármikor lezárhatja a bejegyzést. Kérjük, ezt minél hamarabb tegye meg, ha gazdira talált vagy előkerült az állat, hogy a felhasználókat ne zavarja a böngészésben valótlan bejegyzés.

A jóváhagyott bejegyzések 90 napig aktívak, lejárat előtt 10 nappal e-mailben értesítést kap a felhasználó, ahol egy link segítségével lehetősége van újabb 90 nappal meghosszabbítani. Ilyenkor a bejegyzés ismét a találati lista elejére kerül.

 

Galéria

Ha szeretné itt megosztani az oldal segítségével új gazdira talált, vagy hazakerült állatról készült fotóját akár egy kis szöveg kíséretében, örömmel fogadjuk azt az info@mancsportal.hu címen.

 

Hírek

Ha szeretne állatvédelemmel, örökbefogadással kapcsolatos hírt megosztani, kérjük, jelezze az info@mancsportal.hu címre.

 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Az oldal minden funkciójának használata ingyenes, a későbbiek folyamán sem lesz fizetős.

A feltöltött adatok formai ellenőrzésen esnek át, tartalmáért, annak valódiságáért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Ha kifogásolható tartalommal, visszaéléssel találkozik, kérjük, jelezze az info@mancsportal.hu címen. A bizonyítottan nem megfelelő tartalmat az oldal üzemeltetője eltávolítja.

Az oldal működésével kapcsolatos problémákért (meghibásodás, szolgáltatás leállása, megszűnése) az üzemeltető nem vállal felelősséget. Ha hibát észlel, kérdése, észrevétele van a működéssel kapcsolatban, kérjük, írjon az info@mancsportal.hu címre.

Mancs Portál - 2012

 

 
   
         
© Mancs Portál 2012 - 2019 Admin